22 de març 2006

Treva d' E.T.A

Bueno desprès de tot un dia de barallar-se amb el polimorfisme de Java, es tot un luxe arribar a casa i sentir una bona noticia de d’importància d’aquesta "E.T.A anuncia una treva permanent".
He parat un moment per sentir l’anunci original de la banda. La veritat es que m’ha decepcionat una mica...La meva interpretació (a la espera de que dema facin el segon comunicat) es que voldran fer un referèndum. A mi em sembla be, de fet no entenc quin problema hi ha en que una autonomia faci una consulta popular sobre el seu futur. No entenc perquè la constitució no dona aquest dret als seus pobles. Se suposa que estem en un estat democràtic, i aquesta mesura ho es. Posats a modificar la constitució (d'algu tenia que servir el naixement de la Leonor) perquè no afegeixen aquest punt. No som pobles lliures.
Desprès ha sortit el portaveu d’un d’aquests partits politics nacionalista basc amb nom raor. Per el que he pogut escoltar, ha dit algú similar a que, esta molt be lo de la treva però que pensant demanar que ETA torni a tenir partit polític, un referèndum i que s'inclueixin en els pactes tots els territoris del país basc, Navarra i unes regions del sud de França (que ja m’explicaràs que tenen que veure quan ni tan sols parlen basc, sinó que s’han expressat en francès).

En fi no avancem aconteixements i esperem a dema.
Aqui teniu el video sencer del comunicat