26 de maig 2006

Pop-up's per als "piratilles"

A partir d'ara i fins que algun cracker amb molt temps lliure, decideixi publicar algun crack o trampa per evitar-ho (crec que ja hi ha quelcom penjat), a tothom que tingui una versió pirata el Windows XP els sorprendrà amb un pop com aquest cada cop que iniciem sessió i cada cert temps duran aquesta.
"Usted puede ser víctima de una falsificación de software. Esta copia de Windows no es auténtica y no se le permite recibir todas las actualizaciones y soporte de producto de Microsoft" Quan un usuari vulgui actualitzar Windows, se l'informará de que ha d' instal·lar abans una nova mini aplicació: la Herramienta de Validación del Programa de Ventatges de Windows Original, un programa que queda resident en el ordinador, analitza la clau de Windows i determina si es una versió pirata. Si ets un pirata sense anima ni escrúpols que s'aprofita de la feina dels demes ;-), nomes podreu instal·lar les actualitzacions crítiques de seguretat, menys les de Internet Explorer i Windows Defender. Això últim permetrà que segueixin circulant troyanos i worms per tota l'Internet, ja que possiblement aprofitin els forat de seguretat d'aquest "bucaners" per passar d'una maquina a una altre i això perjudica a tothom.

Ara mateix quan intentes actualitzar el Windows XP "pirata " ja t'avisa de que no ho farà perquè la clau no es correcte, però es una simple ActiveX penjada de la pagina del windows update.

El nou sistema instal·larà una petita aplicació que s’integrarà amb les actualitzacions automàtiques, o sigui que si algú no troba cap manera millor, una opció es deshabilitar les actualitzacions automàtiques de manera que no surtin mes molestos pop-up's.


Font: ElPais.es