06 de juliol 2007

SGAE cobrarà 2000.000.000€ anuals

Segons he pogut llegir a la web de 20Minutos, els "senyors" (per dir-lis d'alguna manera i no em tanquin el blog) recaptarien la insignificant quantitat de 2000.000.000 € quan es posi en marxa la nova llei del cànon mentres que les suposades pèrdues de la industria per causa de la pirateria serien de 11.000.000€.


Uns estudis realitzats per la AETIC (Asociación de Empresas de Electrónica, Tecnologías de la Información y Telecomunicaciones de España) asseguren que els consumidors arribarem a pagar un 80% mes per la compra dels dispositius d'emmagatzament digital.
La veritat es que no tinc adjectius adients per qualificar aquesta gent i encara tinc l'esperança de que alguna administració (haurà de ser europea, perquè a Espanya no hi ha prou sentit comú) o els mateixos fabricants posin fre a aquesta bogeria.



Una altre alternativa (tot i que no m'atreveixo ni a plantejar-me seriosament) es que les productores editores i demes, s’adonguin compte que ja s'ha acabat el "xollo" i que han d'inventar altres formules que atreguin al consumidor a comprar tot allò que ara es descarreguen per internet.


Com li comentava a uns amics fa uns dies, una solució seria fer regals exclusius a la gent que es vulgui gastar els diners en el seu producte. Pot ser qualsevol producte de “merchandaising”, o un descompte per el proper concert, o uns politons...


La gent que realment li agradi el producte el comprar per tal de tenir quelcom exclusiu d'aquell grup. La gent que no ho compri, tampoc ho hagués comprat mai, doncs es gent que si s'acaba descarregant aquell producte es perquè es gratis, però no hagués pagat cap preu per allò.


A mode de resum, us adjunto algunes dels "pecats" comesos per SGAE, tot i que podeu completar la llista visitant l'enllaç que hi ha al final del post.




Font: Compartir es bueno

3 comentaris:

Mateusz Sojka ha dit...

Hola,
sé que no ve al cas però no he trobat cap adreça electrònica per a contactar amb tu.

He escrit una guia d'eliminació de programari espia, si t'agrada i ho consideres oportú pots penjar-lo al teu bloc i així en fem més difusió.

Salut company i gràcies!

Mateusz Sojka ha dit...

Ai perdó, que m'he deixat l'enllaç XD

http://docs.google.com/View?docid=dfmn6v39_26ccqvfj

;)

Nau ha dit...

L'altre dia nomes em va donar temps a mirar-lo per sobre, en quan tingui un moment lliure li doncs un cop d'ull mes profund.

Si necessites contactar amb mi, el meu correu es:
arnau@nau.no-ip.com.

Merci per tot.