22 d’octubre 2005

Explorer Vs Firefox

Hola!

Aquest és un blog d'informació sobre tot tipus de temes els quals estan presents a la nostra vida quotidiana. Jo avui parlaré de la informàtica, sí, sí, allò sobre els ordinadors XD
Tothom que entengui una miqueta sap que en el que a S.O. es refereix Linux és millor que Windows ja que té molts menys errors i una serie de coses que no em posaré ara a enumerar, però clar, com sempre, tots ho sabem però tothom a casa teva té un maco Windows XP col·locat al seu pc, amb això comporta que tohom a casa té el famós navegador Explorer i no s'ha preocupat de mirar si hi ha alternativa, en fi... sí! hi ha una aternativa! es diu Firefox i funciona tant o millor que l'anomentat Explorer. Jutjeu per vosaltres mateixos però després de llegir el link tots pensareu " habemus explorador". ;)

Apa!

1 comentari:

Nau ha dit...

Primer de tot felicitar a la Reix per el el post i el linque, que es força interesant.

Jo haig de reconeixer que no he provat el Firefox (i mira que el tenim instal•lat en els pc's de la facultat), pero la veritat es que amb el internet explorer es navega be, i el fet de que existeixi el windows update que t'actualitza tant el windows en si, com el navegador de manera que ni t'enteres es un gran punt a favor (amb el firefox segurament hauras de baixar tu a "manita" l'actualització i aplicar-la, per tant has de estar revisant continuament la web de Motzilla en busca d'actulitzacions).
Com ja sabeu no soc un aferrim defensor del codi lliure. Esta molt be com a moviment i crec que ha d'existir com alternativa, pero no es la "panacea" ja que al estar tot descentralitzat i haver-hi tanta redundancia del mateix (5000 distribucions diferents del mateix) no hi ha un lloc on es centralitzi i es revisin les actualitzacions per despres pujar-les a un servidor concret, etc...( si m’equivoco corretgiu-me ;-)) crec que ha de ser complicat mantenir un ordre i mantenir-se actualitzat.
Per tant i fins que es demostri el contrari del escrit, seguire amb el meu comode Internet Explorer (la versio 7.0, inclosa en el Windows Vista ja inclueix les pestanyes caracteristiques del Firefox).