24 d’octubre 2005

Hidrogen com a font d'energia, per fi possible!!!

Uns enginyers danesos han aconseguit un mètode amb el qual el soluciona el gran problemes dels vehicles d’hidrogen, l’autonomia.
Es tracta d’una espècie de comprimits que contenen hidrogen sòlid concentrat i poden ser transportats de manera segura. Poden ser recarregats envoltant-los amb amoníac i permeten (mitjançant un catalitzador) alliberar l'hidrogen de manera controlada.
Gracies al invent es pot transporta gran quantitat d’hidrogen amb molt poc esforç i espai.
La prova esta en que perquè un vehicle d’hidrogen normal recorregués 600 kilòmetres necessitaria 9 dipòsits, mentres que amb aquesta nova tecnologia es pot recorre la mateixa distancia amb un de sol.

Les preguntes que em faig ara son "Quans anys ho podran parar les industries petroleres?", "Haurem d’esperar a que s’acabin les reserves de petroli o es creï una situació insostenible perquè els governs comencin a invertir de veritat en investigació e implementació d'aquestes energies?".
Ara nomes cal vèncer la màfia, enterrar tots els interessos politics i econòmics que mou el petroli (canviar una mica el mon) i ja tindrem una font d’energia renovable realment eficient, barata, neta i produïble en qualsevol lloc (descentralitzant el monopoli i el poder que ara tenen els paísos productors de petroli).

Font: TENDENCIAS21