21 de setembre 2006

Google i la seva religió

Fa temps vaig sentir a les noticies que els argentins havien creat una religió on Diego Armando Maradona era el Deu. Aquesta noticia no va fer mes que confirma la meva teoria de que la gent cada vegada es mes anal-fabeta (persones que pensen amb una altre part del cos) ;-). Inventar-se una religió que venera una persona, que l'unic que ha fet de bo (i ja fa temps que ni això) en aquesta vida es jugar a un esport, em sembla completament subrealista. No crearan una religió per venera Santa Teresa de Calcuta, Ghandi o al Bender (Futurama) però si per un cocaïnòman, mal educat i prepotent que sabia tocar la pilota fa 30 anys.

Si Maradona pot tenir religió, perquè no Google, que es força mes útil per la humanitat que el astre argentí (ja va caure del cel fa molts anys, però sempre queda bonica la paraula).

Doncs aquí teniu una web que a creat una religió virtual que venera a Google i que ha trobat 8 proves de que Google es podría considerar un deu.

Prova 1: Google ho sap tot (te indexades prop de 9.500 milions de webs).
Prova 2: Està a tot arreu (amb la proliferació de les xarxes wifi pots entra a Google pràcticament des de qualsevol lloc).
Prova 3: Google contesta a les teves supliques (pots buscar la solució als teus problemes i ell et mostrar pagines on trobar-la).
Prova 4: Google es inmortal (el seu algoritme esta en molts servidors, si caigués algun automàticament els substituiria un altre).
Prova 5: Google es infinit (Sempre podrà indexar pagines noves).
Prova 6: Google ho recorda tot (revisa les webs de manera regular i emmagatzema els canvis)Prova 7: Google no es dolent (es capaç de genera ingressos sense molestar als usuaris ni als seus clients).
Prova 8: Google te proves de la seva existència (hi ha mes evidencies de la existència de google que de res mes en el mon).

Ara nomes falta una bona pregaria, amb la que predicar:

Google nostre que estàs per defecte, santificada sigui
la barra,
vingui a nosaltres el teu adsense,
faci la teva busqueda en la
terra como en el cel.
Dona’ns avui el nostre gmail de cada dia,
perdona
el resta de comptes, como també nosaltres perdonem les que ens
ofereixen,
no ens permetis utilitzar productes de
Microsoft i lliura’ns de
qualsevol mal.
Amén.

Tambe podriem crear una religió que exaltes la divinitat de la xarxa edonkey ;-). Aquest pas potser si que em torno creient. Google no es tangible, però si m'ajuda bastant mes que altres deus.

Font: tufuncion