31 d’octubre 2007

De la UE nomes volen els diners

"Spain is diferent" diuen... i amb molta raó. El nivell d'incompetència i "mamonisme" esta arribant a cotes difícilment superables en països desenvolupats (s'entén desenvolupats econòmicament perquè en la resta d'àmbits Espanya esta 30 anys endarrerida respecte a la resta d'Europa).

I es que Espanya no vol aprendre. Ens van tocar la cresta per intervenir en la OPA de Endesa, per el pla hidrològic i ara ens la han tocat per la conducta monopolista de Telefònica. Que ha fet el Gobern espanyol en el dos casos... passar dels dictaments de la EU.

En la OPA van seguir intervenint però de manera menys visible, el pla hidrològic crec que segueix el mateix curs i en el cas de la multa a Telefònica recorre-la, ja que han de defensar el "mamonisme" que es porta la companyia amb el govern i la CMT. No vull ni pensar les influencies que deu haver-hi dintre de Telefònica.

Te nassos que hagin de venir de fora per defensar els interessos de la població espanyola. Aquí hi hagi tanta "mafia" e interessos ocults (cada cop menys ocults) que ningú sigui capaç de fer res.

Jo si fos un dirigent europeu estaria força emprenyat i pensaria "...Nomes ens volen per els fons per al desenvolupament".