27 de desembre 2005

Canaló de noticies

Ben trituradetes, juntes, compactes, enrotllades i preparades per consumir. Així es com us presento algunes noticies variades. Com ja sabreu per Nadal es para tot, i per tant anem escassos de novetats. Com fa unes setmanes no hi ha gaires noticies i he decidit ajuntar unes quantes que no mereixen una atenció especial però si, ser esmentades.

Jazztel ja ha començat a oferir TV per internet gracies a la seva connexió de 20 MB. De moment nomes ho ofereix a Zaragoza, però esperen que abans d'acabar el 2006 es pugui veure a tot l'estat. Les tarifes son:

Paquet Inicial:
Preu: 3 € / mes (1 € fins Maig) + IVA
Canals: 6 (MTV, CNN, TCM, Cartoon,
Nickelodeon i Juvenil)

Paquet Bàsic:
Preu: 8.55 € / mes (GRATIS fins Maig) + IVA
Canals: Uns altres 30 canals mes els 6 anteriors (MTV internacional, sportmanía...)

Evidentment no es volen perdre els ingressos extres i et cobren per el descodificador 6€/mes

Paquet complert: Es a dir tots els canals que oferirà Jazztel.
Preu: 11.55 € / mes (1 € fins Maig) + IVA

Resumin, si ho agafes "tot, tot i tot (nena de l'anuncia de Catalana Occident)":
Telèfon + ADSL2 20 Megas + 36 canals de TV ---> 60.45 € / mes (50.45 € fins Maig) + IVA.

Font:
Error500


Els creadors de Google han sigut els guanyadors del concurs "Homes de l'any" de la revista Financial Times. Un premi, segons el meu punt de vista, molt merescut gracies a les seves idees innovadores i sobretot molt ben portades. Google ja es la 3º empresa amb major valor al mercat borsari, nomes superat per Microsoft e Intel. Desde aquí les nostres felicitacions (segur que les llegeixen ;-))

Font:
LaFlecha



Tot i que els portaveus de Microsoft es van atrevir a dir que la nova Xbox 360 era impossible de crackejar, ja han sortit les primeres noticies que deixen per terra les esperances del gegant de l’informàtica. SPonG, pagina dedicada a videos-jocs (segurament son els mateixos que generen la noticia) ha anunciat que un grup de hackers treuran un modchip per la Xbox360 dintre d'un mes. Asseguren que aquest consola porta el millor sistema de protecció que han vist mai (nomes faltaria) i que si no arriba a ser perquè utilitza DVD en comptes d'altre sistemes d'emmagatzament ja haguessin desistit.

Font:
DiarioTI

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja se sap, tot està fet eprquè sigui piratejable, sino, perquè ha tingut tant d'èxit la PS2 ?

Doncs perquè era la més fàcil de piratejar, a part que tenia un marketing molt fort radera, però si una consola no es pot piratejar, mai arribarà a ser el nº1.

Al menys, en la societat actual.

Roger
VaDeJocs.Net, portal de videojocs en català