02 de desembre 2005

Windows Live Custom Domains


Des de fa uns mesos s’està posant les piles (segurament gracies a que es veu pressionat per empreses com Google i Yahoo que li estan prenent clients potencials) dies Microsoft ha llençat un nou servei gratuït. Es diu Windows Live Custom Domains, i consisteix en donar servei webmail, messenger, i MSN Space als correus als propietaris d'un domini. Això vol dir que jo (si tingues un domini de pagament i no el que tinc ara de nau.no-ip.com) podria consultar el meu correu (fins a 20 direccions de 250 MB cada una) mitjançant d’interfície del Microsoft (hotmail) així com disposar d'un messenger privat i nomes accessible des de el nostre domini, etc...

La veritat es que es una bona idea, sobretot per els administradors de xarxes de empreses petites que no es vulguin complicar la vida perquè a demes incorpora l'antivirus i anti-spam típic de hotmail. Inclús he pensat de fer-ho a la feina, però de moment anem be amb el outlook i no tenim problemes d'espai.

Això si s’hauran de menjar la publicitat que apareixi en la web, doncs aquí esta el negoci de Microsoft (a cas us pensàveu que ho feia de forma caritativa?).

Font:
Error 500