12 de desembre 2005

Daemon Tools per a Windows XP x64

Si senyor, per fi es pot jugar a qualsevol joc pirata en un Windows XP 64bits.
Divendres va ser un bon dia per mi, ja que no nomes va aparèixer el "patch" del Farenheit per sistemes operatius basats en tecnologia de 64 bits, sino que ademes vaig descobrir que fa relativament poc ha sortir el Daemon Tools per aquesta tecnologia.


Daemon Tools es una aplicació molt semblant al Alcohol 120% però completament gratuïta i de codi obert (segurament per això ha sigut la primera en adaptar-se als canvis).

La veritat es que vaig estar apunt de caure en la tentació de tornar a la versió de 32 bits del XP, ja que el numero de jocs recents per els quals no era necessari emular una unitat lectora per montar una mini-imatge es bastant petita, i llegin les respostes del Foro de la pagina de l'Alcohol no em donaven gaires esperances a que es dignessin a actualitzar el seu aplicactiu en un temps raonable. En aquests temes es on el software lliure arriva on es queden enrere les politiques empresarials (per a que actualitzar o modificar un aplicatiu si hi ha un nombre de clients potencials molt reduït).

Ara nomes cal que els directius de les empreses dedicades a la fabricació de impresores i webcam (en el meu cas Lexmark i Logitech) es dignin a seguir l'exemple, i aixi podre viure plenament el 64 bits (ha quedat molt freak?¿ XDXDXD).