15 de juny 2006

El reproductor ideal (o casi)

Ja ha sortit al mercat un reproductor que farà les delícies de molts (sobretot dels que tinguin una bona nomina ja que la versió de luxe val 300€).

MusicGremlin MG-1000 no te una capacitat extraordinària (hi ha una versió de 4GB i una altre de 8GB), ni es extremadament petit però gracies a la seva connexió Wi-fi pots intercanvia musica amb el company que tinguis al costat sense tenir que connectar-lo a un PC ni tampoc necessita que hi hagi Wi-fi (Wi-Fi Ad-hoc), tot i que si que et caldrà connexió a Internet per baixar-se cançons directament de la
pagina del fabricant.

Això si, un defecte força gran es que fa servir el sistema de DRM de Microsoft, per tant, en principi (fins que algú descobreixi la manera) nomes podràs baixar musica de la seva pagina (suposo que no revisarà la musica que li posis per USB... mes que res perquè sinó es moriran de fàstic).

Per quan un reproductor realment complert (que accepti forces format d’àudio, relativament petit i prou atractiu, amb una pantalla nítida, connexió Wi-fi, bateries de que durin una setmana, que sigui ampliable amb targetes de memòria, sense DRM...). Seria una mica car, estem d'acord, però seria el reproductor definitiu, ja no se li podria demanar res mes.

Font: Error 500