01 de juny 2006

Novetats de Microsoft

Desde avui mateix podeu descarregar gratuïtament la versió beta del Office 2007. La beta caduca el finals d'any, però servirà per provar-lo durant aquest mig any. Evidentment Microsoft no dona suport sobre les betes, però tampoc crec que cap de vosaltres es molestes a trucar al estranger per reportar un error ;-).

La beta 2 de Vista i de Longhorn no son públiques, però estàn disponibles per a els desenvolupadors i professionals, que la podran sol·licitar a través de MSDN (Microsoft Developer Network) i les subscripcions TechNet.

També es noticia que la cadena de Redmon ha revelat que ha creat un nou format de compressió d'imatges, el Windows Media Photo (WMP), que vol substituir al JPG i que veure la llum al 2008. Afirmen que a igualtat de compressió WMP perd menys calitat. A demes, a igual qualitat, el WMP comprimeix mes.

Microsoft es va ficant any rera any en mes camps. Esta intentant rebentar totes els estendards i substituir-los per el seus productes. Una estratègia que els pots servir tenint en compte la potencia de la marca, que amb un 90% dels pc's del mon sota el seu S.O pot arribar a ser molt convincent.


També han presentat el Windows Defender que pretén ampliar les competències de Microsoft entrant de ple en la caça de virus, malware, troyanos etc... Una altre novetat ha sigut la demo d' una utilitat per encriptar la informació del disc dur (útil sobretot per al portàtils que continguin informació important i que evitarà la mirada "sucia" de persones alienes)

Font: ElPais.es