07 de juny 2007

Babylon 5 The Lost Tales

Haig de reconèixer que, tot i que m’encanta la temàtica, no soc gran freak de la ciència ficció, però possiblement m'hi tornare ara que he acabat d’estudiar (diuen que els informàtics no acabem mai d’estudiar) i tindre mes temps per mi, podré dedicar hores a paladejar altres series, pel·lícules i si es dones el cas potser algun llibre i tot.

Tot i això per mi, Babylon 5 es la millor sèrie de ciència ficció que he tingut el plaer de seguir. No m’allargaré explicant les virtuts i els pocs defectes de la sèrie (potser un dia avorrit d’estiu li dedico un post, i acabo 2 que tinc en esborrany des de fa temps), ja que l’objectiu d’aquest post es la de donar a conèixer la noticia i expressar la meva satisfacció, a la espera de veure la qualitat de la pel·lícula.

La nova pel·licula de Babylon5 es diu "The lost Tales- voices in the dark" i sortirà a la venta el 31 de Juliol en EUA, tot i que per poder-la comprar a casa nostra haurem d'esperar fins al 3 de Setembre. Espero que aquest dia també serà la data de llançament de la versió en HD.

Que el guionista segueixi sent Michael Straczynski es una garantia (lo millor de Babylon 5 va ser el magnífic guió), tot i que també ho era en la ultima pel·lícula "THE LEGEND OF THE RANGERS" i la veritat es que no vaig acabar de veure-la.

En principi no es una pel·lícula en si mateixa, sinó son 3 histories dels antics personatges (Sheridan, Lochley, Gallen) que succeeixen 10 anys desprès de la desaparició de Babylon 5 i per tant 5 desprès de Crusade.


Per el que he pogut llegir en serieadictos s'havia d’incloure també una historia sobre Garibaldi (hagués segut molt interessant doncs era un personatge que podia donar molt joc), però al final s'ha deixat per una possible continuació ja que es una historia massa llarga i amb un pressupost força elevat.

Us deixo amb el tràiler, tot i que si voleu veure alguns vídeos de com s’està muntant la sèrie nomes heu de passar per la
web de Babylon de la Warner