06 de juny 2007

La veritat de Plataforma X Catalunya (Josep Anglada)

Gracies a un enllaç proporcionat per Evil_Fear, podem saber veure qui esta realment per "Plataforma per Catalunya", un dels partits politics que es presentaven a la alcaldia de Vic.

Darrera d'un programa clarament de dretes i un tant alarmista, però al mateix temps moderat i plenament constitucional s'amaga un dirigent amb idees franquistes, Josep Anglada.

Esperem que el seu partit, i tots els de la seva orbita no arribin mai a tenir, ni tant sols, representació en el congres.

De totes maneres, els altres partits haurien de prendre nota, i notar que si un partit amb aquestes idees esgarrapa (12.400, el doble de fa 4 anys) vots, i es capaç de situar-se com a segona força en l'ajuntament de Vic, potser es perquè la resta no ho esta fent prou be.

Com diria el científic de "Dinamita"... "Reflexionem-hi".




Actualització 08-06-2007: Si abans dèiem que Josep Anglada era un fals per que davant del mitjans de comunicació tenia unes idees, i a la realitat en te unes altres de molt mes radicals, els seus militants no mantenen les formes ni tant sols en la televisió. Aquí us deixo la demostració de com inclús el Josep Cuní, un avatar del seny, educació i de com s'ha de porta un programa de televisió perd els estreps davant d’aquest impresentables.