11 de juny 2007

Stage 6, videos DivX on-line

En Stage6, podem veure capítols sencers de les nostres series en streaming. Es tracta d'una pagina al estil YouTube, però on els vídeos estan comprimits en DivX i amb la avantatge que els vídeos que es pugin poden ocupar fins a 2GB.

La interfície es molt atractiva i per acabar d’arrodonir-ho ens permet descarregar els vídeos al nostre dic dur.

La única pega es que ens hem de baixar un plugin, però no crec que cap de nosaltres tingui problemes per aquest fet.

No nomes pots penjar els vídeos sinó que cada usuari pot crear un canal per al seus vídeos, tenir un blog, penjar imatges, tenir un foro, etc... Es molt complert i l'ample de banda es suficientment bo per veure els vídeos sens problemes.

En principi Stage6 nomes et deixa pujar vídeos dels quals tinguis els drets, però de moment no esborren el capítols de les series. No se el que aguantaran els aquest vídeos que hi ha allotjats, però de moment "que nos quiten lo bailao".

Stage6 de moment es poc conegut i no el deuen estar pressionant desde les productores i/o agencies de drets d'autors, però en quan es torni mes popular, segurament els obligaran a fer neteja, per tant segueixo preferint Joost ( per veure continguts televisius), ja que estant tenint acords amb les productores i sembla que pot encaixar millor en el sistema de copyright actual.


Perquè veieu la "qualitat" dels vídeos, us deixo un exemple.
Hi ha un petit bug a l'hora de postejar els vídeos, i es que la finestra no s'ajusta a la mida del blog, i no es veu tot el vídeo sinó fas doble click per veure-ho a pantalla sencera.
En dos paraules.... IM, PRESIONANT... i a demes parla francès.