06 de juny 2007

iPhone el 29 de Juny a EEUU

Pràcticament ja el tenim aquí, el nou gadget cridat a ser objecte de culte, el IPhone.

Seguint la línia d'Apple no nomes te un disseny bonic, sinó que tot ell es força espectacular, com podeu observar en el video.








Tot i no se el primer telèfon mòbil amb pantalla tàctil si que serà el primer en aprofitar-la al màxim ja que s'ha eliminat completament el teclat físic.
Això, que en principi es una mica arriscat, sobretot per persones amb dits "formosos", però cal tenir en compte que la pantalla es multi-tactil (pots pitjar mes d'un lloc de la pantalla a la vegada) i que el teclat "virtual" es "qwerty" (una tecla per cada lletra i en la mateixa distribució que els teclats d’ordinador).
Amb una mica de practica podria arribar a donar un plus de rapidesa a l'hora d’introduir texte (tot i que jo he vist escriure SMS amb el teclat del mòbil mes ràpid del que ho escriuria jo en un teclat estàndard).

Segurament deu portar una bona CPU gràfica per poder moure tot el que es veu en el vídeo, i fer-ho a una velocitat acceptable (en el vídeo es pot veure com es un moviment prou fluït).



A demes de tot això porta connexió Wif-fi, càmera de 2Mega Pixels, Bluetooth 2.0,
Per capacitat tampoc es queda curt. Hi haurà dos versions, la de 4GB i la de 8GB, a un preu que nomes es apte per butxaques molt plenes (500€ i 600€ respectivament).

Si no ha canviat res es vendrà en la modalitat contracte de Movistar amb un permanència mínima de 2 anys.

Evidentment ja circulen parodies sobre el iPhone i Apple com les estan publicades a Geek in Love . Es una blog que acaba de començar pero que promet força. Aquí teniu alguns exemples.