19 de juny 2007

Ja et pots descarregar un navegador web com el de iPhone

Opera ha publicat “Opera mini 4”, un navegador web de semblant caracteristiques al que portarà incorporat el "super cool" i "mega guai" iPhone .

Ja havia parlat de les meravelles del Opera mini 3.1 en el seu dia. La veritat es que la versió anterior ja era molt bona i permetia navegar amb certa comoditat amb el mòbil.

No ens enganyem, pràcticament ningú navega per Internet des de el mòbil per pur avorriment, mes aviat si alguns ho fem es per la necessitat de consultar quelcom molt concret, i no es gaire sovint, però aquest navegador fa que no ho vegi com una tasca tediosa e incòmode.

La major avantatge d'aquesta nova versió es que permet fer zoom sobre una part de la web. De fet sembla que faci una foto de la pagina tal com la veuries en un navegador i has de clickar en la zona que vols llegir.

La veritat es que a mi m'agradava mes la versió anterior. No podies fer zoom però dimensionava la web a la pantalla del mòbil i a mi particularment em resultava mes còmode.

Per tothom que ho vulgui provar ( sapigueu que a no ser que tingueu alguna tarifa especial de Internet per al mòbil, us cobraran com a mínim 0.5€ per la connexió) la URL per descarregar-vos el navegador es http://mini.opera.com/beta.

Si opteu per la opció barata, de veure un vídeo d’exemple ho podeu veure aquí.
Ens veiem ;-).
Font: GenBeta
P.D: Gracies per la correcció "apple.bloks.cat". Vaig llegir malament la noticia ;-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'iPhone utilitza una versió de Safari, que és el navegador de Mac OS X.

El que sembla és que podria haver-hi una versió d'Opera per iPhone, tot i que és estrany, ja que de moment no es podran instal·lar aplicacions de tercers.

http://mundomac.org/manuel-angel/%C2%BFflash-para-el-iphone-por-opera