16 de juny 2007

Participant en la comunitat (Babylon 5 en Stage6)

Sempre m'ha agradat la idea de participar en fer d'Internet un lloc millor aportant el meu granet de sorra.

Debut a la meva falta de temps (treball, facultat, gimnas, parella, amics, gossa...) no m'ha sigut possible participar en res durant gaire temps. La meva màxima aportació a la comunitat ha sigut una llibreria per el tractament de dates en php, que un dia penjare d'aquí per si algu li pot fer servei (ara mateix no la tinc a mà).

Vaig intentar penjar-la en un lloc més adient (pagines dedicades a PHP o a allotjar programari lliure) però em vaig trobar amb moltes dificultats i al final vaig desistir (una d'elles va ser l'enorme formulari que s'ha de completar per penjar quelcom a Sourceforge).

Tambe vaig intentar publicar alguna coseta a la Wikipedia, però tampoc he tingut temps per llegir i apendrem tot el "look and feel" per postejar.

Una de les meves aportacions a la xarxa global, es aquest humil blog, que tot just ahir vaig veure que algu (a part dels meus coneguts) el llegeix de tant en tant. Moltes gracies pel comentari. La veritat es que nomes va ser una frase, pero em va fer molt il·lusió ;-).

El cas es que desde que vaig descobrir Stage6 (ja en vaig parlar fa uns dies)estic aportant un segon grà de sorra. Estic creant un canal on penjo tota la serie de Babylon 5 ( la millor serie que he vist en la meva curta existencia). De moment ja estan penjats els 20 primer capítols de la primera temporada. Tambè m'ha fet molta il·lusió observar com van arriban espectadors al meu canal i comprobar que no soc l'unic boig al qui li mola una serie antiga i desfasada, pero increiblement ben construida.
Mentres no em treguin els videos, anire penjant capítols. La intenció es, que posteriorment pugui penjar FireFly (una altra gran serie, llastima que dures tant poc).

Doncs ja ho sabeu, si voleu gaudir de Babylon 5 només heu d'entrar a stage6 i buscar el canal "Babylon 5 spanish" o buscar el meu usuari "Naudor" i veieu tots els canals que anire creant.

Ens veiem per aquí.

1 comentari:

Mateusz Sojka ha dit...

doncs acabo de descobrir la teua web i la veritat és que m'agrada molt, hi he trobat coses molt interessants.

Pel que dius de la comunitat, fa uns dies se'm va despertar la necessitat de treballar en alguna comunitat, però la veritat és que ni sé per on començar, ni dintre de quin àmbit. Ja aniré mirant i navegant, a veure si algun dia trobo bé alguna comunitat ja existent que m'atrague, o bé pensaré de crear-ne una xD

Salut company!