10 de juny 2007

Podras veure Blue Ray o HD-DVD en el teu PC?

La meva idea inicial era, que si algun dia aconsegueixo independitzar-me, tenir l'ordinador on tinc l'lphant, el servidor de correu, FTP, etc... de media center. Desprès vaig pensar que si visc sol, podria connectar l'ordinador principal a la T.V del menjador (seria un bona TV, a poder ser full HD, no caldria que fos molt gran però que es veies be) i així poder jugar com li agradaria a qualsevol. Segurament li compraria algun dispositiu per capturar al senyal de TDT, li connectaria els altaveu 5.1 (com esta ara) i li compraria un lector de blue ray i HD-DVD ( per exemple LG GGW-H10NI).

I aquí es on m'he trobat el problema. Resulta que per veure pel·lícules en aquest format, has de tenir un ordinador bastant potent. En aquesta web de Cyberlink t’informa dels requeriments necessaris per tal de veure sense salts i amb fluïdesa pel·lícules en aquests formats.

Podeu saber-ho amb mes seguretat descarregant una miniaplicació d'aquesta mateixa web que us escaneja l'ordinador i us marca que caldria millorar per no tenir problemes.

Sort.

2 comentaris:

Mateusz Sojka ha dit...

acabo de comprar-me un PC nou i tot just arribo als mínims :S

Nau ha dit...

No crec que tinguis problemes amb una maquina nova. Pensa que les CPU's que apareixen a la web son les recomanades, i evidentment ells son els primers en curar-se en salut. L’únic que em fa una mica de por es la acceleradora, però el meu ordinador te 2 anys i tant la CPU com la quantitat de RAM estan esta dins del que recomanen, per tant tu no hauries de tenir problemes ;-).

Gracies per el comentari