11 de novembre 2005

Norton 2006


Ieee!!!

Norton ha presentat ja la seva gama de productes del 2006.

Entre ells estan els ja conegudíssims Norton AntiVirus 2006, Norton Internet Security 2006, Norton Personal Firewall 2006. I els preus, en fi, no entenen que alguns som pobres. Per si de cas hagués algun interessat (que mai falten) us els posso: 50€, 80€ i 50€ respectivament.
Si us ho pregunteu, sí estan en l'idioma espanyol, català? jajaja, no encara.

Fins una altra!

17 comentaris:

Nau ha dit...

Si, ja m'ho va dir l'Hector. Ahir el vaig baixar, i com no ja vaig tenir problemes de instal·lació. S'obrien dos finestres a la vegada i es penjaven... en fi, al final vaig conseguir instal·lar-lo. Es mes del mateix (que no es poc), porte algunes millores que encara no he provat, pero el cas es que s'han cobert de gloria, perque no es compatible amb el XP x64, lo cual em toca bastant els...
La meva idea es que un dia ens possem d'acord al msn i afegir-nos com amics en el emule perque ens baixin les coses mes rapides (simplement et reserva un lloc a la cua pero ja va b) com per exemple el norton, o algun que altre joc, eh roger ;-).

... ha dit...

Que ruliiii :p

Anònim ha dit...

Això un blog de tecnologia....que no sabeu que hi han eines gratuites igual o més potent que les que et fan pagar. Jo per cert tinc un antivirus gratuit que es una maravella i que desenvolupant programadors experts sense fer-se mil.lionaris. Es poden fer aportacions de 5 a 50 dollars i funciona fantàsticament. Es diu ClaWim : http://www.clamwin.com/index.php

... ha dit...

Beno nosaltres som partidaris de baixar-nos coses i utilitzar-les com tu el teu programari gratuit. Cadascu al seu rollo petit padawan!
I ojo amb els teus comentaris, no sigui que siguin un bon plat!

Nau ha dit...

Beno a vera, hi ha que tenir en compte que Internet es molt gran, no podem controlar-ho tot. Jo per la mva part em mirare aquest antivirus que dius pero sempre he sigut partidari de "si funciona no ho toquis" i a mi el norton sempre m'ha anat fantasticament b, aixo no vol dir que no hi hagi de millors.
Igualment el primer que he vist es que no escaneja en temps real. Estic d'acord que relantitza el PC pero es molt util sobretot amb despistats com jo.
No entrare en discussions sobre codi lliure o propietari pero fins que vegi el contrari, sempre he cregut mes fiable software fet per una companyia que te gent 8 hores al dia pendent de l'aplicació que algu que ho fa per hobby. Potser hi ha excepcions com el linux, pero es que linux te molta gent darrera i empreses que viuen de la seva instal·lació.

Anònim ha dit...

Si hi ha una companya al darrera sempre hi hauren interessos i rollos xungos....bàsicament Norton vol mes quota de mercat que el seu rival McAffee...o sigui que no son "trigo limpio". Si heu mirat bé la pàgina del Antivirus que cito es veu clarament que darrera hi han no 8 persones si no més gent....de totes maneres lo que em sembla fatal es ser usuari de software de pagament en plan pirata i a sobre defensar-lo....es bastant incoherent. Una mica de honestos

Nau ha dit...

Quje hi ha de dolent en voler tenir mes cota de mercat que la competencia. D'aixo es tracta. Evidentment que segur que no son tot lo legals que podrien ser, pero es que de fet cap empresa es del tot legal, i a mesura que es fan gran cada vegada ho son menys. Pero aixo es inavitable (jo tambe ho faria si pogues), es la condició humana.

Una cosa no treu l'altre... vull dir, segueixo preferint els programes comercials, perque crec que presten mes serveis i sobretot mes comoditat al usuari. Pero aixo no treu que si em puc estalviar el seu cost, ho faci.
A cas no tens cd's, jocs, pelis etc... pirates a casa teva, i per aixo no t'agraden menys?

Jo ho reconec, si puc estalviar-me unes peles me les estalvio.
Tinc tantes coses pirates perque son gratis, si no ho fossin tampoc me las hagues comprat. No crec ni que arrivi al 10% del que tinc en pirata el que em gastaria en diners.

Ademes, totes aquestes proteccions son per quedar be i per que no sigui dit, les empreses ja saben que sera piratejat, i algunes inclus ja els hi va b.

Anònim ha dit...

Mare meva quina crema catalana t'ha sortit...les teves argumentacions son una mica pansides. Prefereixo ser legal en la mesura que pugui; gaudir de software lliure es un bé de déu que els gloriosos comunicants d'aquest blog no saben aprceiar. Que tingueu sort amb els parxes i xapuces de Microsoft and company.

... ha dit...

Mira senyor pansit si no t'interessa el blog ningú t'ha convidat, saps? Deixa d'entrar, mirar i criticar i crea tu un amb les teves cosetes però no molestis amb les teves creencies que obviament no compartim.
Apa nano, tal dia farà un any.

Nau ha dit...

No m'has contestat a la pregunta... si vols anar per la vida amb doble moral em sembla perfecte pero no critiquis als demes per fer el mateix que tu. Simplement no em crec que ho tinguis tot original, i igual de il·legal o lleig es tenir musica pirata que un software pirata.
"En la mesura del que pugui", es que tens algu radera teu obligan-te a ser il·legal. Ho pots ser tant com vulguis, inclus totalment.
Si es aixi, endavant no piratejis res...Allavorenç ens podras criticar.

Parches i xapuces de Microsoft etc... No crec que hi hagi mes parches, actualitzacions i versions com en Linux. Almenys no haig de perdre el temps per 300 webs baixant-me un parxe d'aqui, i un d'alli per tenir-ho tot mega segur, per si alguna d'aquelles casualitats que pasen un cop cada 10 anys m'entra un hacker. jo he estat tota la vida amb windows (que s'actualitza sol) sense cap tipo de problema de seguretat (gracies al norton, que tambe es comercial).

Jo no t'he dit que el software lliure no sigui bo, nomes he dit que per a mi es mes comode el comercial (la majoria, hi ha autentiques merdes en els dos ambits). Jo tmb tinc software freeware i molt b que em va, i el tinc perque no he trobat cap programa comercial que em faci el que jo vull igual de b que aquest, i no em molesta gents aceptar-ho. La gracia esta es aprofitar les dos branques. Si nomes et centres en software lliure et perdras molts bon programes, igual que si nomes instal·les programes crackejats.

Anònim ha dit...

Jo diria que Reix té un problema sexual que no li arregla el software comercial;

En quant a la resta...trobo que sou uns pobres infeliços...pero com a mínim amb certa educació i valor per la conversa. Respecto les vostres oipinions i les comparteixo en certa mesura.
Potser aquest no era el lloc per fer arribar una noticia tan interessant com un antivirus gratuit i fiable

Reix qun vulguis quedem i ens toquem el software

Anònim ha dit...

No li feu cas, no en treureu res

Nau ha dit...

perruzo no se qui ets ni m'importa.
Si vols insultar sempre pots anar a qualsevol programa de T.V pero aqui un respecte. No insultare a t'ha mare perque ja te prou pena de tenir un fill (per dir-ho d'alguna manera) com tu. Si vas mal follat (amb aquesta actitud dubtu força que tinguis novia) agafes la foto de la Mari Carmen de Mairena i l'observes quin que explotis de plaer.

Capitan lujuria, si no proboquesis (com la primera frase del primer blog que vas deixar) ningu hauria de ser desagradable amb tu, i no cal entrar en insults personals.
Respecte al software lliure, sempre pots comentar el que vulguis en aquest blog, pero sense ofendre a ningu. Cada un es lliure de utilitzar les eines que li siguin mes comodes o li agradin.

Per cert tinc problemes amb els antivirus i firewall amb windows xp 64 i he trobat un de lliure a softonic que va prou b (llastima que no estigui en catala) AVAST 4.6
Aquest siq ue monotoritza el sistema constanment, i desde que el tinc instal·lat (no fa ni 24h) ja s'ha descarregat dos cops actualitzacions de la base de dades de virus. Sembla bo, mira-te'l, potser et va millor que el del link que ens vas passar.
Sort

... ha dit...

Jo mai he faltat al respecte a ningú i esperava que ningú me'l faltés. Amb això dono per acabada aquesta conversa més aviat poc civilitzada.

Anònim ha dit...

Reix: AMOR

Anònim ha dit...

Jo crec que Reix es una dictadora...m'engega i no permet l'exposició de arguments que vagin en contra dels seus raquitics coneixements tecnològics...bé desolat per la manca de nivell de la comunitat abandona aquest cau de mediocritat i ignorància. Ens veiem a casa de la Reix: fa uns entrepans de colombes que dónen gust

Nau ha dit...

Ningú t'ha prohibit expressar-te i il•luminar-nos amb la teva saviesa, sinó has escrit cap argument deu ser perquè no tenen prou pes. Nomes saps desqualificar, insultar i menysprear als demes. Desde aquesta comunitat no volem convèncer a ningú de res, nomes donar noticies lo mes objectives possibles i de manera desenfadada.

Quan el senyor "rao absoluta" decideixi aprendre una mica d’educació i de respecte cap als demes, pot tornar quan vulgui. Fins que sigui així pot portar la teva ideologia de fira a qualsevol comunitat "geek" en la que la ment obtusa dels seus membres li permeti alçar-se com a deu indiscutible del pensament únic.

Bon vent i barca nova.

PD: Ja de pas emportat al perruzo, que amb els seus lladrucs molesta als veïns