16 de novembre 2005

Saltejat de noticies

La veritat es que avui no veig cap noticia digne (sota el meu punt de vista) d’ocupar un post sencer, per tant posaré unes quantes de petites ;-). Per variar, la meitat son sobre Google (segur que ningú s’ha llegit el post que vaig escriure sobre les seves novetats).

1. Google ha llançat (però encara esta en fase de proves i no funciona correctament) un servei d’estadístiques per a webs. Es diu Google Analytics. Encara no l'he provat, però quan estigui en marxa segurament ho canviaré per el que tenim ara (que ja m’està prou b, però be, m’agrada l’estil de Google i així ho tenim tot mes centralitzat). (Font:Error 500)

2. Google Base ja esta en funcionament (post informatiu). (Font: Error 500)

3. AOL i Warner han arribat a un acord per la creació d'un portal(In2TV) que permetre veure per streaming y de forma completament gratuïta tot els episodis de series antigues de la Warner (Los problemas crecen, BABYLON5 (el meu somni fet realitat), Kung fu, Falcon Crest etc... La única pega (tot i que val la pena) es que hauràs de tragar-te publicitat en mig del capítol. Suposo que nomes ho emitiran en angles, però menys don una pedra. Ja tenim una raó mes per aprendre angles XD. (Font: La Flecha)

4. La UE donar suport totalment la creació d’una gran biblioteca digital europea per tal de preservar la cultura (no vull ni pensar la de obres que es perden sobretot en les guerres. Aquest mètode garanteix la seva seguretat. Llàstima que no es pugui fer també en escultures, quadres i edificis). Reconeixen que la proposta de Google els he despertat el interès i tenen intenció de regular les lleis comunitàries dels drets d’autor. Amb aquesta ajuda segur que tant el projecte de Microsoft amb Yahoo com el de Google (Google Print) sortiran endavant amb menys traves. (Font:La Flecha)